Fietskaravaan tegen sexueel geweld in Katanga

De NGO's Kanyundu en REFED (Réseau Femme et Développement) hebben in september 2011 een fietskaravaan tegen sexueel geweld op vrouwen in het Noorden van Katanga georganiseerd. Onze voornaamste instrumenten waren: de documentaire 'Fighting The Silence/Combattre le Silence', de fiets en een gemotiveerde ploeg fietsers. Voor een multimediale samenvatting, klik door naar de filmpjes, radio-interviews en fotos. Voor een uitgeschreven verslag, klik hier en hier. Voor alle andere informatie, surf door deze blog!


Les ONG Kanuyndu et REFED (Réseau Femme et Développement) ont organise le mois de septembre 2011 une caravane-vélo de sensiblisation contre la violence sexuelle faite aux femmes au Nord du Katanga. Les instruments: le documentaire 'Combattre le Silence', le vélo et des cyclistes motivés. Pour toutes informations: voir http://velovsviolfr.blogspot.com.


zondag 3 juli 2011

Gezocht : 5 avontuurlijke fiets(t)ers tegen sexueel geweld op vrouwen in de RDC.


Wij zijn op zoek naar een vijftal avontuurlijke fiets(t)ers die in september gedurende een kleine 3 weken mee door de Congolese brousse willen trekken om aan de hand van filmprojecties de bevolking te sensibiliseren rond sexueel geweld op vrouwen.

Spreekt een dergelijk avontuur je wel aan ? Wil je je mee inzetten voor deze sensibiliseringscampagne en tegelijkertijd de Congolese cultuur en natuur op een bijzonder unieke wijze ontdekken? Surf dan even door deze blog en schrijf je als de bliksem in. Deadline om in te schrijven is 31 juli!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten